Για νέους, μπερδεμένους, παλιμπαιδίζοντες, κατα φαντασίαν ώριμους και ξερόλες, όπως εγώ.
. . . . .
Ναι, αποσιωπητικά! Τι σόι γυναίκα θα ήμουν χωρίς αποσιωπητικά??

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

βατ-μαν

   Και που λέτε, ήμανε προχτες στο ΒΑΤΜΑΝ, ένα μαγαζάκι που μου γνωστοποιήθηκε τελευταίως απο σιχαμένους εναλλακτικάριους και αρθρογράφους της ΛΙΦΟ (ναι ρε. ΛΙΦΟ θα τη λεω.).

   Τώρα, πως πήγα σε ένα μαγαζί που προβάλλεται ως το σουπερ ψαγμένο, νέο, τρέντι, χιπστερ, αλτερνατιβα/εναλλακτικο, indie, χοτ σποτ του μπί, (εντάξει, υπερβάλλω. Δεν είναι και η Νεα Αβραμιώτου), σας διαβεβαιω οτι ήταν τυχαιο!!! Δεν άκουσα τις παρεναίσεις της ΛΙΦΟ!

 Την οποίαν ΛΙΦΟ πολλάν αρέσκομαι να αναγιγνώσκω, αλλά έχει διαποτιστεί ελαφρώς (ΕΛΑΦΡΩΣ ΛΕΜΕ) απο τη νέα μόδα του εναλλακτικού (αυτό το εξώφυλλο με τη Μονικα, σιχάθηκα να το πιάσω!). Η οποία της υπαγορεύεται απο το αναγνωστικό κοινό της και κάτι Διοσκουρίδηδες, Μερόπες Κοκκίνες, Χειρδάρες, Μένεγους, Τσάβαλους (οι τελευταίοι αρθρογραφούν στο Sonic αλλά ανήκουν στην ίδια συνομωταξία). Αυτό που αρχίζουν και γράφουν και σε κάνουν να ψάχνεσαι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ μιλάνε ή ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ή ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΑΜΑΤΟΙ μπορεί να είναι, μου τη δίνει. Πλην όμως, είναι η κορυφή του παγόβουνου της επίδειξης, καθώς τα παιδιά αυτά τουλάχιστον είναι ενίοτε απολαυστικά να τα διαβάζεις.
  Και φυσικά, η ΛΑΪΦΟ (ωχ! πως έγινε αυτο?) έχει και τους λαμπρούς της δημοσιογράφους όπως ο Τσαγκαρουσιάνος (νευρωτίκ αλλά τον πάω), τον σαλεμένο Σαλαμά, τον αγαπημένο κοιλιόδουλο Μιχαήλ, και το Δεσποινάκι Τριβόλι (καρδούλες κ μελισσούλες).

   Οπότε, όταν σας προτείνει η ΛΑΪΦΟ ένα μέρος όπως όλα τα παραπάνω ωραία, να πάτε! Αλλά όχι Σάββατο! Όχι Παρασκευή! Και όχι Πέμπτη που είναι το Νέο Εναλλακτικό Σάββατο! Αλλιώς θα κάθεστε σαν τον χιπστερ άστεγο στο δρόμο, με μιαν άγνωστη, ψαγμένη μπύρα απο τα βάθη των μοναστηριών ή ένα κοκτέιλ που έκανε τον μπαρμαν να σας το φτύσει κρυφα πριν σας το παραδώσει και έχει ως μυστικό συστατικό 5 σταγόνες απο τον ιδρώτα του κούτελού του.

Κοινώς...........ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ!!!
(απο δω το φερα, απο κει το φερα....)
   Αυτό το μαγαζί προφανώς άρεσε σε έναν μυαλωμένο απο τους κουλ, νέους, εναλλακτΧΧΧΧΧσιχάθηκα να τη λέω αυτη τη λέξη, δημοσιογράφους. Ο οποίος το είπε και σπεύσαν όλοι με το έτσι θέλω. ΑΛΛΑ ΦΕΥ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΚΕΙ ΧΙΠΣΤΕΡΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ GAYΖΙΟΥ καθώς οι μουσικές επιλογές του ΒΑΤΜΑΝ είναι ένα σπάνιο δείγμα μαρακλίδικης, παλιάς, ελληνικής λαϊκής μουσικής!!

Τι έπαιζε για ζέσταμα και ζουρλάθηκα:







   Και εν μέσω των αυθεντικών θαμώνων, ήταν και οι νεανικές παρέες παρατράγουδων. Δηλαδή αγοράκια με μπλουζίτσα (τύπου) Alexander McQueen και μάσκαρα, ή αγοροπαρέα-αρχιδόκαμπος (γυναικείο άγγιγμα ούτε για δείγμα). Αλλά αυτήν η ατμόσφαιρα του "για την πάρτη μας και για το κέφι μας" είναι εξαιρετικά δυσεύρετη σε μαγαζί διασκεδάσεως. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, αν σας αρέσει αυτή η μουσική φυσικά.

Και για να μην σας παραπληροφορώ, το μαγαζί αγαπά πολύ (αλλά ΠΟΛΥ) τους κάτωθι, εκ των οποίων διάλεξα τα αγαπημένα μου. Εκεί όμως μπορεί και να υποστείτε 2ωρο αφιέρωμα αποκλειστικά με τους παρακάτω:





2 σχόλια:

  1. Όταν κάνεις 2 ποστ μαζί χάνονται στο έρεβος του blogspot.Ένα στοιχειώδες μάρκετινγκ παρακαλώ.Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις,ρύθμισε το να αναρτηθεί μόνο του την επόμενη μέρα.
    Παρολαυτά ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιδέα του να ακούω Διονυσίου με τα χιπστέρια δεν ξέρω αν με ιντριγκάρει για την πλάκα ή με απωθεί. Σοβαρά όμως τώρα, τι κάνουν εκεί τα χιπστέρια;;; Τη βρίσκουν κιόλας με την μουσική; Περίεργο...
    Τελευταία βέβαια μου απαγορεύω για προσωπικούς λόγους το άκουσμα του "καλύτερα μαζί σου και τρελός παρά μονάχος μου και λογικός" γιατί με ωθεί έντονα στην πραγμάτωση του "καλύτερα μαζί σου και μαλάκας παρά μονάχος μου και αξιοπρεπής", μια κατάσταση που προσπαθώ να αποφύγω. Αν παρόλα αυτά θελήσω να τα σπάσω εκεί θα πάω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έριξαν δυο πενιές οι